Obses Animi Grati Et Devoti, Qvem [...] Danieli Venediger A Buncaw, JC.to Patrono Et Benefactori Meo Æternum Venerando L. M. Q. Obfero Et Sisto Mich. Bartschius. - Bartsch, Michael (1592–1642)
Zaw. też wiersz na dzieło, podpis. przez Bernharda Wilhelma Nüsslera (verso k. tyt.).
Keywords: 17 w.; anagramy; epigramaty; poezja łacińska; Bartsch, Michael (1592-1642); Venediger, Daniel von (1580-1646); Artzat, Caspar (1571-1621); Poley, Christoph von (1561-1637); Henel von Hennefeld, Nikolaus (1582-1656); Bucretius, Daniel (1562-1621); Cunradi, Kaspar (1571-1633); Feschius, Johannes; Naticius, Johannes (1594-1665); Lange, Henricus